Ce își doresc locuitorii Municipiului Cahul pentru urbea lor

La 15 iunie, s-a încheiat concursul „Uniunea Europeană pentru Cahul: Ideea ta pentru un municipiu european’’, care a adunat idei de modernizare a municipiului. Aproximativ 100 de mii de voturi au fost înregistrate pentru cele 10 idei selectate anterior.

Astfel, cele mai multe voturi au fost oferite pentru: Reabilitarea Școli Sportive – 2433 de voturi; Reamenajarea parcului central – 1853 de voturi și Construcția de WC-uri publice – 1466 de voturi.

Potrivit paginii de facebook a PNUD Moldova, propunerile oamenilor vor fi luate în considerare la planificarea acțiunilor municipalității și a programelor de investiții. Autorii acestor idei vor beneficia de premii.

Portalul ziuadeazi.md precizează că, în cadrul Programului EU4, la Cahul deja au fost demarate procedurile de reamenajare a Parcului „Grigore Vieru” din acest municipiu.

Reamintim că pe data de 15 mai a fost anunțată procedura de achiziție a lucrărilor de renovare a Parcului central, acestea urmând a fi realizate cu asistenţa financiară a Uniunii Europene, în cadrul Programului „EU4Moldova: Regiuni-cheie”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD și UNICEF Moldova.

Citește mai departe …

Sursă foto: https://eu4cahul.md/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s